Zlá
Anotace: hluboká a zraňující
Jak bolest prudká na tvé šíji
i shnilé kostry ještě žijí
v bělostném prachu křídel labutích
co po Vltavě plavou
tou břečkou - vodu věčně tmavou
a křičí v nočních můrách zlých
Snad daleko jsi doplavala,
než sevřela tě peřej dravá
do nářků v spárech uzamčených svých
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, snupicek, Holis, shakespeares, NikitaNikaT., enigman, Gemyni
Komentáře (1)
Komentujících (1)