Tak moc je mi líto!

Tak moc je mi líto!

Anotace: já to již prožila...

Tak moc je mi líto
sčítat tvoje slzy
vysoušet polštář
nekonečných nocí
polykaného strachu
mrtvění svalů
chvění rukou

když já už vím
když já už vše protrpěla
den za dnem a noc za nocí
ztrátou jeho duše
ztrátou jeho těla

tak moc je mi líto
ty co kráčíš tam
kde moje stopy vedou
hladím tvoje vlasy
jsem stále s tebou...
Autor Hana Trnková, 30.12.2008
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel