Ticho… Do všech koutů vlezlo…
Děvče… Na kolena už kleslo…
Slzy… Svou Amazonku tvoří…
Sny… Jež realita boří…
Události… Bránit jim se nedalo…
Lidé... Žijí a jim se nic nestalo...
Smutek… Jež srdci ještě vládne…
Strach… A čekání až padne.
nevim, co se za tim skryva, za temi slovy, ale dycha z toho na mne smutek
03.01.2009 10:13:00 | saddova