Šeroslepecká
Tma.
Okolní bodláky ulpěly na noci
a teď tě chytají malými háčky.
Není ti pomoci.
Noc.
Na zemi zakopáváš o dávno zmrzlé bláto,
a ledy rozpraskané tě oslňují.
To máš za to,
že když jsi šla tam, tak jsi je všechny rozbila,
hlava je žhavá doběla,
ale kolem
jenom...
Tma.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Pokusný králík s melounovou náplní, Mbonita, Simísek, Gregy, labuť, Dota Slunská, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)