Jsme jen plankton
Jsme jen plankton
určený pro velkou tlamu osudu
kterou otevřel jeden nejmenovaný cynik
plaveme si v těch svých proudech
strháváme na sebe pozornost
nechci myslet na to čím vším se živíme
i když jsme se dopracovali do stádia stád
či pochybných párů
zoufáme si jak jsme sami
třídíme se jako odpad
na ty malé a velké
černé a bílé
chytré a hloupé
shromažďujeme předměty
dáváme k nim cenovky pýchy
tak naivně stojíme nohama „pevně na zemi“
před volným pádem
z dělohy života
se snažíme vyrvat co se dá
i ten nejtěžší porod
nás nezastaví v opakování
No jo, lidi … dalo by se říct
Ale ne
jsme jen plankton …
Přečteno 299x
Tipy 35
Poslední tipující: NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Žqáry, STIMPRE, Holis, Marcella, /cnz/, Caracol, Psavec, Aťan, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)