ou... tak to je mi moc líto! :(
dnes jsem slyšel názor ve smyslu...
musíme doufat že jim tam nahoře bude lépe, že odešli protože to byla jejich cesta, nechme si v sobě to dobré z nich, a chovejme se tak, jako by byli pořád s námi, nezapomínejme, žijme a radujme se, mějme je rádi a oni mají rádi nás :)
31.01.2009 01:13:00 | blue
Krásně napsaná báseň, hodně emoční, vzpomínková... jistě ji vidí. Vždy bolí, když člověk umíra, umře... mnohem víc, je-li to někdo blízký.
20.01.2009 09:35:00 | NikitaNikaT.