V dešti pláču
Anotace: ... kéž bych opravdu mohla plakat. Tolik by se mi ulevilo.
Sbírka:
Bonboniéra
Kapky deště jsou malé slzy,
které zkrápí matku Zem.
Je jedno, jak moc Tě to všechno mrzí,
každý sám svou cestou jdem.
S každou kapkou dá se bolest lépe nést.
Jakkoli je teď těžké žít.
Řekni, co vše jen může člověk snést,
než mu přijde lepší v zemi hnít?
Když hluboko v sobě cítíš pouhé prázdno,
pak Ti slova, že naděj zemře poslední,
dokáží, jak snadné je padnout na dno
v ubohosti všedních dní.
Jak velká je lidská slabost,
když nezvládne světskou tíž?
Tělo prohnilé až na kost
a na očích z pavučiny mříž.
Kap kap.
Přečteno 482x
Tipy 17
Poslední tipující: Elyona, Matty09, Katyně, el viento, padající do neznáma, Hazentla, vapiti, jedam, Lilly Lightová, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)