Byl tady někdo?
Dívám se na mrtvé tělo
ležící na ulici
každou lichou chvíli
je opatrně překračováno
každou sudou chvíli
do něj někdo kopne
přesně tak
jak doporučují
škatulky povah
Je brzké ráno
lehce mrazí
v patnácti stupních
nad neutrální tlustou nulou
ptáci točí dokola
pořád ty stejný songy
vzduch je divně cítit
(jak jinak)
v hmyzí říši
se mrtvé tělo stává
obchodem s lahůdkami
je takové smutné ticho
kterého si všímám
možná jenom já
Myslím
že je načase vstát
a jít dál
Jenže už nemůžu
Přečteno 380x
Tipy 26
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, vapiti, janewe, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Lota, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)