Předurčená
Anotace: Je mi jasné, že to zní nepochopitelně. Nicméně to někteří lidí možná pochopí. :)
Před lesem,
kde ozývaly se sovy.
Stála jsem,
s pouhými slovy.
/Já nejsem člověk/
Před lesem,
kde jsem na tě čekala.
Stála jsem,
pořád jsem doufala.
/On nepřijde/
Před lesem,
kam přijít jsi měl.
Stála jsem,
možná jen zapomněl.
/Nezapomněl/
Před lesem,
stála jsem.
Nezapomněl,
pouze nepřišel.
/Podle předsudku/
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Duhová, kikis, Iwushak...
Komentáře (0)