Mistr
Anotace: asi netřeba vysvětlovat o kom pojednává tato stať
V ponuré atmosféře cely smrti
nevnímáš kůrky plesnivého chleba
naděje tiše mizí mezi prokřehlými prsty
za pravdu ušlechtilou platiti jest třeba
sám v boji s větrnými mlýny
hranice v dáli čeká na podpal
hlavou se míhají podivné splíny
kat nemilosrdně rozsudek vykoktal
v zajetí omamného kouře spaluje plamen
pravdu jež nesměla být nikdy vyřčena
tiše odcházíš a z posledních sil hlesáš amen
než vlny řeky Rýn neúprosně odnesou
zbytky tvého vyhaslého popela…
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Churry, Indigo, Squat_the_world, Kars, Zasr. romantik, Mbonita, labuť, hanele m., NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)