Co je správně?
Jsem asi dost mimo,
už se v ničem nevyznám?
O co se teď snažit?
V co dál věřit mám?
Ztrácím se v sobě sám,
do samoty propadám.. a,
ulehám.
Ve světě, kterýmu vlastně nerozumím,
o nějaké změně stále sním.
Z toho všeho mi mozek šílí,
to špatný ve mně jenom sílí.
Jen srdce odhalí, co je pravé,
jen jemu věřím, to ne nezklame,
však to mě k minulosti váže,
do dnů bolesti mi káže.
Tak se ptám k čertu co s tím?
Už se v tom nevyznám, nevím,
co je správně...
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Quigleika, PoeziGirl, slečna Nefertiti, floreciente, Nút, strašidýlko-střapatý, dream in emptiness
Komentáře (5)
Komentujících (5)