UŽ?
Čekej...
už!
To se ti zabouchly dveře.
Přešla půlnoc,
hvězdy jen matně blikotají
a už je nový den.
už!
Dnes kytku nedostaneš,
svátek pryč,
půlnoc ho uzamyká...
Proč si lidé vymýšlejí
svá
už!
teď!
dnes!
Hlouposti.
Čekám...
Je to jedno.
Žádná kytka
na zápraží,
milostný dopis
i SMSky beru...
Čekám...
UŽ?
Přečteno 434x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bean, Alan Black, Simísek, Mbonita, Psavec, enigman, Tomáš Marný, Caracol, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)