ŠÍLENSTVÍ
Anotace: Báseň o tom, jak to podle mne je!
Špinavé ulice divného města
taková je radost štípe a škrábe
nikdy není pro všechny
Ochotný každý je pro štěstí zabíjet
na kolik pevná víra je
když kámen hlavu ti rozbije
Nemění ránu a nemění důsledek
ztracené vědomí odmění náhubek
Kde tak kde jsou ty cíle
určené všedním a zažitým
kde tak kde jsou ty chvíle
určené pro cíle dosažení
Bojuji každý zmrvený den
ať už jsem v útoku či obráncem jsem
nenechám nikdy tažení proti
jen těžko, jen těžko, těžko mne zkrotí
Doba je svižná jen vybírá daň
zkusil jsem párkrát co to znamená
strach mi to nahání a doufám
že zůstanu bojovník
Kde tak kde jsou ty cíle
určené všedním a zažitým
kde tak kde jsou ty chvíle
určené pro cíle dosažení!
Komentáře (0)