Stále

Stále

Anotace: tahle se asi nebude moc rýmovat, snad to nevadí

Myslíš, že ještě někdy,
ucítím, ten pocit?
Nadechnout se a žít.

Že bych z denní můry procit,
být zas něco víc.

Ležím tu a těžce dýchám,
nevím co, tak nepospíchám,
zanevřel jsem nad světem,
víc už oči neotvírám.

Nemám důvod, nemám smysly,
srdce kus mi chybí,
moje rty už dávno vyschly,
málo co mě bolí.

Čekám marně na spasení,
čert ví, že se nic nezmění,
povídám si sám,
a v melodie slova skládám.

Toužím a hledám,
do sebe nože bodám,
z ostří myšlenek krev teče,
nedokážu ani brečet.

Ve zmatení,
co mi je tak vlastní,
pokorně svůj trest přijímám,

Ač necítím tolik jasně,
vím jistě, že umírám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 21.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Meriel, slečna Nefertiti, takova, jedam, strašidýlko-střapatý, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

vlastně umíráme všichni,ani nevíš,jak mi mluvíš z duše

22.02.2009 14:10:00 | takova

líbí

neumíráš, ty žiješ a žít budeš! Nadechni se.. pořádně..

22.02.2009 13:05:00 | dream in emptiness

líbí

smrti nic nevyresis,,,a zbabely utek je hloupost

21.02.2009 21:52:00 | strašidýlko-střapatý

líbí

Rýmuje, či nerýmuje, hlavně že žije - básnička i ty.

21.02.2009 21:27:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí