Jak dál....
Kdo ví jak dál jít se má,
když všechno se boří jako domeček z karet...
Kdo pomocnou ruku dá,
když uvnitř začiná všechno hořet...
Chci pro Tebe dýchat,
svá křídla Ti dát...
Už vím, že není mi souzeno
Tvou vílou se stát...
Tak volám k nebesům,
bloudím noční tmou...
Pocit bolesti už nesnesu,
chci létat ve dvou...
A tak čekám kdy přijde
má láska, mé prokletí...
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Kajaro
Komentáře (0)