Potichá
Potichlou krajinou,
polehlou travou
šel
přemostil potok,
přebrodil noc
i den...
Nakoukl pod plakáty ztrhané větrem
a našel malou svinku.
"Pomoz mi
pochopit
noc"
poprosil
potichu
sen...
Nakoukl zpoza rohu, co na něj psi čůrají,
pod povrch všednosti a našel malou svinku.
Možná to bylo víc, než tisíce hlásek...
"Pochopil jsem?"
potichu
hlesl...
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, labuť, enigman, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)