Děvče na kolejích
Anotace: Vysvětlení: Motýlí křídla dosedla na její ramena - Stal se z ní anděl
Pro tebe,
bylo na pohlednici,
za sebe,
tvá srdce spící.
Pro bolest,
jak říkají si
a na kolejích,
vlak stojící,
děvče sedící.
Strach nemá...
Tu motýl,
mávl proutěnými křídly,
z drátů
a bál se klesnout k zemi.
Taky by se nikdy nemusel zvednout.
A to děvče,
bez strachu,
tam sedí dál.
Vlak se rozjíždí.
A to děvče,
sedící v prachu,
poslouchá.
Jak si se smál
motýlím křídlům...
...která si sedla na tvá ramena
/Už neslyší.../
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Terulienka, Lost.in.lies
Komentáře (1)
Komentujících (1)