Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OBfLDXOXpME bez tohoto nemá cenu číst dál...varuji,kdo nechce chytit splín,nedívejte se... Kašlu na zhrzenou lásku,na každou novou vrásku,nechci už drahý účes,řetízek ze zlata,dobývat vysoký útes...
Je toho dost co nevidíme a je dobrý si to občas připomenout.. ten klip je strašně smutnej, ale pravdivej, i když hodně lidí na to zapomíná... tvoje dílka jsou skvělí.... dávam ST!
26.03.2009 12:35:00 | Sýkorka07
Kapka-ano,spíše je v tom politika...já v tu chvíli ale myslela na to,že bůh by měl být spravedlivý,ne?:-)
04.03.2009 11:33:00 | 5thelement
... Kašlu na zhrzenou lásku,na každou novou vrásku,nechci už drahý účes,řetízek ze zlata,dobývat vysoký útes...ST!!!
03.03.2009 23:46:00 | Kapka
Budu se opakovat, ale to slovo co sem patří je opravdu úcta. Díky, žes tohle stvořil(a).
03.03.2009 18:00:00 | floreciente