Vločka
S vločkou na rtech,
s námrazou na líci...
zima až v morku kostí,
zatemňuje mozek...
- zbytečně plýtvat zlostí -
Dřív aspoň vzpomínka na tebe zahřála...trošinku...
...ale, vždycky je nějaké ale...
...a tak...
..jdu dál svým studeným životem...
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Lissa, BARBYE, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)