Anotace: Občas se stane, že ztratíme někoho, nebo něco a nechceme, či neumíme se s tím smířit....
Labuť - není nic težšího, než když člověk, kterého jsme měli rádi s námi není ale přeci jen někde je a s námi být nemůže...
13.03.2009 05:41:00 | Bucharovic
Není nic těžšího, než smířit se s tím, že člověk, kterého jsme měli rádi, je s námi a při tom není...
13.03.2009 05:36:00 | labuť