Na planetu Nesrat
Pějme píseň dokola ...
raději držte huby
ať nevyplašíte moje
holuby v nose
to se mi pak nepříjemně
rozšiřují nozdry
a to fakt nemám rád
Jsem chráněná oblast
tak mi sem nelezte
nebo mi vlezte
ještě neztrácím přehled
o tom
co chci
Co vůbec děláte v mojí hlavě?
Přistáváte si na mojí
lebeční plošině
cpete se mým mozkem
chytřejší nebudete
zacpu si nos
zacpu si uši
nafouknu se
a vystřelim vás ušima
na jiný planety
žádný strachy
máte ty svý Cosmo obleky
a kyslíku až až
vždyť jste mi ho všechen ukradli ...
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Jahudka167, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Kapka, vapiti, WhiteSkull, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Aťan, NikitaNikaT., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)