Anotace: To je věčné mé dylema
Jsi jedinečná a ja našel smysl opet v Tobě.
Nech mne ještě chvíli čerpat z Tvého pramene a umění.
Již mi chybí Tvoje přímost a lidskost.
26.04.2009 14:38:00 | mmintal
Ono jde spíš o to, aby se člověk zbavil těchto pocitů a tak zvolená forma jakési ventilace je psaní básní. Snad vás tu tím moc neděsím.
22.03.2009 12:55:00 | Lyonka.Margareta
No jistě, že NE.
Bere mi to dech, úžasně napsáno. Chvílemi až děsí ta nekonečná temná hloubka.
21.03.2009 09:34:00 | Fenn