Vzpomínky
Anotace: Vždy byly a budou..
V propadlišti duše,
cítím.
Já a Ty,
My.
Opuštěné ulice,
cítím.
Slunce a sníh,
My.
Náš most strachu,
cítím.
Ruce a oči,
My.
Nesmělé polibky,
cítím.
Něha a vášeň,
My.
V propadlišti času,
My.
Já a Ty,
vzpomínky.
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Sýkorka07, lucajda89
Komentáře (0)