Když křídla bolí andělům
Když křídla bolí andělům,
když němé je Tvé volání,
pak vnímáš v hříchu touhu svou
a smutek opět přichází.
Když křídla bolí andělům,
když slepé je Tvé hledání,
pak toužíš splynout s černou tmou
a úsměv ztrácíš na tváři.
Nevěří, kdo nepoznal,
to zoufalství všedních dnů,
jak poznat, co už dávno znáš...
jak pomoc unaveným andělům?
Přečteno 467x
Tipy 13
Poslední tipující: BARBYE, Holis, enigman, Rbb, NikitaNikaT., zena, K.a.Z, Kubino 2
Komentáře (2)
Komentujících (2)