Zase slzy
Anotace: Člověk se nikdy nepoučí ze svých chyb a nikdy nepozná nikoho tak dobře, jak zná sebe.
Tvář ztrápená žalem
Když tě vidí každý den
City neukazuje
Když s tebou mluví
Když se s tebou směje
U srdce ho hřeje
Přemýšlí nad světem
Proč je zlý
Po tváři mu tečou slzy
Když je smutný
A trápí ho dál
to, čeho se bál
Dveře jsou zavřené
A nemá klíč
Na dveře buší
Zklamání tuší
Slza padá k zemi
A on za ní
Naděje je divná věc
Každý ji má a nemá
Všichni tuší a doufají
Trochu si troufají
Pak nastane zklamání
A zůstanou chladní a sami
Otázka je to
O co tady jde
Přežije to?
A pak znova
Se tak chová
Neví nic.
Komentáře (0)