Putování
Bezesná noc procházkou
mezi neutišenými Sakurami
dává mi moc
na okamžik objevovat
Z ničeho nic - Nemilovat
tápat mezi omamnou vůní
neznalých zítřků
Tvář sochy dlaněmi
slepě uhlazovat
bledá růžová tvář
hliněné křivky
uhasínající žár
mizející svatozář
tichý pláč
zalévající květy
Cestou mezi dvěma
Světy
Skládám origami
tisícero přehybů
vzpomínek
bloudím s rozevlátým
suknem
Nočním nebem
bez vypracovaných
náznaků...
S chladným pohledem
bez křídel
které jsou pouze
na příděl
Odlétá barokní andělíček..
Roztékám se
pod teplem
vonných svíček
při písních
květoucích Sakur
nevadí mi...
že nevdechli mi Duši
Srdce mi přesto
jak kastaněty buší
Asi uvěřím v nadějí
Poslední...
Ve chvíli polední
Snivé
Neplačtivé zbytečností...
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, Holis, Talla, zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, enigman, Květka Š., Kapka, NikitaNikaT., Lenullinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)