Šílenci v mé duši
Třásli se ruce,
pod tíhou strachu,
nevíš jak tuze,
já nesnáším tě vrahu.
Vrahu, srdce mé,
sobec co snažil se milovat,
a když to pomine,
nemine tě litovat.
Šílenče, touho má,
pozbírej ty dropky,
ta dáma s kosou už tě zná,
už neutečeš před svými kroky.
Hlupáku, mysl má,
neumíš jít bez karambolu,
a když doběhne tě minulost tvá,
znáš jen čas strávený v koutu.
Skrz mé oči,
uvidíš jen mrtvou můzu,
a tvýho vozu kočí,
jak jede přes tu hrůzu.
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: Stoneman, Šantir, Pechy87, enigman, Hmota, Emira, Darkkitty, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)