Poslední věta
Chtěl jsi letět, jak to dělávají andělé
chtěl jsi žít, tak jak žijí tvoji přátelé
nemáš křídla, tak nemůžeš vzhůru
prášky na spaní pro noční můru
-
Žiletka na ruce
pálí do těla
ďábel nemocen
z kousku anděla
Rozbité zrcadlo
střepy bodají
prý pro štěstí
v celku nemají
být
-
Ve vlčích mácích ztrácíš se znuděně
kterou cestou jít, když tahle nikam nevede
temný les otevírá se dokořán
zda-li vstoupit smíš, to poznáš jenom sám
Do hlubin světa
odtéká lák,
v kterém jsi byl zachován
Do hlubin světa
poslední věta:
Mrtev, zde je pochován
-
Žiletka na ruce
pálí do těla
ďábel nemocen
z kousku anděla
Rozbité zrcadlo
střepy bodají
prý pro štěstí
v celku nemají
být
Komentáře (0)