Solitudo*
Anotace: (*z lat. samota) Moja staršia, ale mám ju rád.
Trochu ho skropila,
tá, nemenujme,
situáciu krízy vyhrotila,
kríze v ňom, sa venujme.
A keď pred seba, si vraví: pohliadneš,
anjelov, v sukniach, s krásou, s rúžmi,
uvedomí si prv než,
sa rozveselí, že smutný pán je s čiernymi ružami,
keby tak, keby len,
ju, cestu von tak zbadať,
baží po nej,
ochutnať ju, no na perách len horkú samotu badať.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Hazentla, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)