Zítřek není
Marně se snažím najít tóny,
co by mojí duši ulevily,
v prázdném srdci najít,
city, co dřív plnily.
..:Sny:..
Čím dál tím víc potkávám,
můry každodenního bytí,
a stíny chladně vykreslují,
když v zákoutí se duchem sytí.
..:Černou myšlenku:..
Na hřebík jsem se pověsil,
jen podivná touha mě nutí,
bych ve verších sdělil,
to podivné pnutí.
..:Ve mně:..
Co mi každej den připomíná,
umřelý sen, až slzy do očí vhání,
však ven vyjít jim něco brání,
ve mně se dál topí.
..:Neustále:..
A jak mě hlasitě prosí,
abych žíly vyprázdnil,
ne zítřek nehrozí,
zítřek jsem dnes žil.
..:Probouzí:..
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis, Emira, whiolet, Lenni, Radek.oslov.Šafárik, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, lucajda89, padající do neznáma, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)