Anotace: Bolest se otupí, smutek se ztratí. Jak často mi tohle říkali, možná to v běžném životě platí, ale jen do okamžiku, kdy se smutek s bolestí něčím připomenou...
Tatínkova láska zůstane ve Tvém srdci, básní jsi mi velmi dojala, raduj se aby on zezhora Tebe viděl usměvavou a ťastnou.
02.01.2010 20:14:00 | carodejka
Brilantní spojení grafického námětu slova BOLEST rozebíraného na jednotlivá písmenka. Opravdu mě tento nápad zaujal!
01.07.2009 15:04:00 | Kamil Princ
Z každého písmenka na mě skáče obrovská láska..moc citlivě a krásně napsané..
23.04.2009 17:51:00 | Nút