Křídla Motýlí
Anotace: jak řekl K.H.Borovský : někdy je těžší napsat dobrou kritiku než dobré dílo...tak říkám já,někdy je těžší napsat dobrou anotaci,než básen
Motýl co do klece ho zavřeli,
jako-by lítat zapomněl.
Ztratil tu svobodu,
ztratil tu volnost.
Ze života nemohl mít,
už žádnou radost.
Pak ze závisti,
křídla mu ustříhli.
Bolest ho sžírala.
Kapka krve na dno klece dopadla.
Oknem pak ke kleci přilétli,
z celého okolí motýli.
Chtěli mu pomoct.
Chtěli ho zachránit.
Však motýl bez křídel
už nevěřil v zázraky.
Vydal se na cestu,
kde voní šeříky.
Kde nebe má nad hlavou...
...kde ucítí znova zas...
svý křídla motýlí
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Grungerr, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, Terulienka, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)