ZA CENU LÁSKY
Anotace: kolik by jste toho udělali pro lásku???
čas plyne a mě neporadí
kudyma vydat se po cestě zlé--
vždyť vím, jak těžké je najít
tebe lásko
vím co ty mi dáváš
a vím co pro mě znamenáš
můžu věřit že nezradíš?
to už bych vědět měla..
jenže nechci udělat chybu
za kterou bych platila
možná to skončí špatně
a je jedno jak se rozhodnu
musím se rozhodnout správně
rozumem anebo srdcem..
po cestě zlé trmácet se
A za cenu lásky
se brodit životem..
možná pomoci
neznamená moji smrt
a nepomoci záhubu
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ota.pé
Komentáře (0)