Nenávratně
Je to takové
předávkované ticho
umírající pro hlas
co už nikdy neuslyší
jsem tak nízko
že úplně všechno
co existuje
je vyšší
prohrabaný jako
výprodejní koš
zůstávám na místě
nemysli si že je výhra
žít v tom
co víš jistě
osahávám se
abych uvěřil
že jsem viděný
nemám hlad
nemám žízeň
i když zaživa zazděný
dýchám
a nenávidím
že stále ještě dýchám
Přečteno 375x
Tipy 14
Poslední tipující: l'âme, Joose, drsnosrstej kokršpaněl, Marupiara, Mbonita, janewe, Aťan, enigman, al-pacino, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)