Anotace: ...
smutnění, stejně jako chmýří pampelišek, odnese vítr ...
zahojí čas
11.05.2009 15:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Docela dobrá myšlenka, lehce smutná, možná i lehce nepravdivá, to nemohu posoudit. Místy by to chtělo trochu upravit, ale ode mne to tedy sedí. Ne, vážně pěkná básnička.
11.05.2009 15:00:00 | Zelená okurka