Cituplná
Ve všech krutostech života,
dokázala vstát,
snad upřímná je každá věta,
a neumí lhát.
Že sobě nejbližší ztrácela,
a i sama sebe,
na začátek se mockrát vracela,
její smutek zebe.
Svůj příběh v sobě jistě držela,
mně ho tu noc svěřila,
přes všechnu bolest co prožila,
citů plná byla.
A za to má i obdiv můj,
že dokáže jít dál, stůj, co stůj,
cituplná.
Přečteno 307x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ewon, Lenullinka, BARBYE, dream in emptiness, Kapka, shakespeares, strašidýlko-střapatý, padající do neznáma, Házté, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)