Poslání po tváři...
Anotace: ...Když je člověk zmatený...
Smutná poslání po tváři
se míjejí,... stékají...
čekajíce na své sny
a hoří... rudý křišťál
na tisíce kousků rozbitý...
je celý...
jen pocity... ty zlobí
Myšlenky bloudí po křižovatkách budoucích...
rvoucí duše v chladu spí...
Probuďte ji, kamennou,
blízkostí, či samotou?
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)