Moře
Anotace: Nevím proč, ale nejvíc hrdý ze všech mých básniček jsem na tuto. Byla napsána, když skončilo mé období legrace, chlastani a radosti z života a začal pesimisnum.
Letím, dopadnu, běžím
Na trávě teď ležím
A jen modré nebe
Připomíná mi Tebe
Skáču, pláču, topím se
Na trávě teď nenudím se
A jen modrá hladina
Moje vzpomínky protíná
Ležím, nudím se, vidím se
V mořské hladině, bojím se
A jen modré očíčka
Zalezou teď pod víčka
Spánek, ticho, sen
O desítkách žen
A jen modré květiny
Vzpomínky na oční stíny
Smrt, bolest, zloba
Nebyla ta správná doba
A jen v modré hlubině
Umřu sám, povinně
Komentáře (2)
Komentujících (2)