Nenechám tě zkamenět
ve stezku slz oněmnět
schoulenou v klubíčku
hluchý svět
zanořím do tebe
lávu medově jablečnou
ostrouhanou doteky
variet lidských dlaní
malinových náplní
s našlehanou touhou
věnovat ti kousek třpytu
srdce tep-až zalesknu se v blahu
až začneš milovat - tenhle svět...Ilona
21.07.2009 22:11:00 | poetická ilona
duše..
může co by jenom chtěla..
no..ještě!
aby zkameněla..
vžyť kolem je duší tolik..
že ta duše..
se může opíjet...
(jak alkoholik)
a kdyby se v njaké shlídla..
pak stačí..
jen..
napnout křídla..
(a frnk .o)
15.05.2009 20:21:00 | Bean
Neskamenie,slnko roztopi jej tvrde skrupule a ona pod jeho jasom zase pride k radostnemu zivotu :)
15.05.2009 19:50:00 | Terulienka