Úsměv
Anotace: Básnička pro Willo....nevím jak moc je veselá
Prosvítám,
jako list papíru,
létám,
s křídly na míru,
podoben jsem motýlu.
Jsem anděl gentleman,
šeptám, nezpívím,
po světě rozsévám,
lásku a polibky,
jsem dítě zlaté kolíbky.
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)