Elementy
Čtyři elementy bytí
Kolem nás teď svítí
A pátý ve tmě sedí
Sám ve své šedi
Pátý element myslí
Proč je tak zkyslý
Život je spojení
Které se nemění
Proto vše patří k sobě
I ve své zlobě
A přechodný je klid
Tak jak každý cit
Ale nicotná je víra v to
Že největší sílu má zlo
Teď pátý element stává
A Čtyřem dalším mává
Komentáře (2)
Komentujících (1)