J'ai une âme solitaire...
Anotace: Věnováno mému příteli co ztratil naději...
Trapná adaptace člověka,
věčně na něco čeká.
Nemá toho moc,
když je osamělá duše...
Vše o čem sní, po čem touží,
netopit se v mělké louži.
Zažít den ne pořád noc,
ta osamělá duše...
Jednou se to stane,
snad už nebude pozdě, Dane.
Vyslyší tvé volání o pomoc,
ty osamělá duše.
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, Kapka, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)