Tvoje sliby,
jen pouhé chyby,
v databázi
na níž já však sázím
to je to kdyby...
Míním, život mění
na tom prý nic není
kotě chtělo něhu
má trochu sněhu
a zklamané snění...
Snad na mě nesejde
vím, tohle nepřejde
hlava plná starostí
namísto radosti
přehlížet už nejde...
A bude muset ještě jít...