Dialog
Anotace: sama se sebou...
Snad nemáš chuť se zase na svět mračit,
snad nechceš tu tíhu smutku s sebou vláčit?
Vždyť víš, že svět má i klady,
že nemusíš hledat jen vady...
Proč si zase hraješ se slovy,
kdo Ti na to asi tak odpoví?
Už starosti hoď za hlavu,
vždyť máš přece přátelskou povahu...
Proč cítíš se najednou tak sama,
vždyť máš několik kamarádů,
které máš ráda...
Tak proč jsi smutná...?
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: PPetrushka
Komentáře (2)
Komentujících (2)