Kus mého smutku
Anotace: kéž by jsi to cítil...
Kéž by jsi věděl,
co nikdy znát nebudeš..
Kdyby jsi věděl vše o mé duši,
nedělal by si mi ty hluboké jizvy,
které tolik raní
v slzy jež padají
mi z očí.
A ty při nich opět nevíš
co mi je...
Myslíš,
že nějaké mé zlo zračí.
Jak jenom to vysvětlit..
Tolik bolesti a lásky
v jednom!
Nebo spíš tolik bolesti pro lásku?
Těžko říct, kdy skončí..
Nevíš, čím ubližuješ.
A nikdy se nedovíš.
Nemám sílu ti o tom říct..
Říct, o tom, že nevím,
jak to mezi námi dopadne.
Bojím se, že dobře ne..
Jsi jiný než já.
Každý žijem ve svém odlišném světě,
i když jej sdílíme společně.
To jest ta krutá pravda,
jež rozděluje nás oba
od sebe..
Kéž by jsi cítil kus mě
a mého smutku.
Přečteno 402x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, zlomený a nanicovatý -__-, Kapka, sestra-konec, labuť, Bíša, bejbyyyy, WAYWARD, Mbonita, Hloupá Květinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)