Beznaděj
Vždy úsměv na tváři
Nikde stopa stáří
Ještě nebyl Tvůj čas
Tolik beznaděje v nás
Lide na Tebe nebyli milí
Tak Ti pomalu ubývaly síly
Úsměv plný krás
Byla jsi jedna z nás
Včera ještě s námi
Vždy sama sebou
Nikdy na Tebe nezapomenu!
Z Tvých slabostí se poučíme
V úterý se navždy rozloučíme
Komentáře (2)
Komentujících (2)