vydírání? to by... JÍ muselo aspoň napadnout, že je to o ní, víš? Ale pokud mám prakticky jistotu, že se tohle nestane, nemusím mít strach...
21.06.2009 17:19:00 | Bůchví...
je to kruté a mohlo by to znít jako vydírání, ale je to krásný...
21.06.2009 13:03:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková