Blues
Splývám
na pár prokletých
minut,
pět prstů s dlaní
vybrnkává
moje blues
o ztraceném stéblu trávy,
sedmi hvězdách
a bílém strachu...
Zpívám,
na pár prokletých
zvuků,
lepí se slzy jak těsto
na koláč,
zní mé blues
o ztraceném stéblu trávy,
bílých plátnech,
jež nemohou být pokryta...
Hledám,
kudy utekl včera
měsíc,
když měl smát se
do sonáty
a zastavit to blues
o ztraceném stéblu trávy,
dopisech
psaných na popel...
Přečteno 373x
Tipy 13
Poslední tipující: fab four, enigman, Bíša, WAYWARD, J's .., Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)