Pergamen
Anotace: voják co upsal svou duši....
Rozverná píseň
Hlahol
všude cítit pivní kvas.
V podhradí zbrojnoš slaví
na stole
v páchnoucí putyce tančí
až k hradní bráně
slyšeti jeho hlas.
Tančí divoce..
objímá sličné děvy
Líbá vášnivě..
jejich bujné vnady.
Zapomnění v hojnosti
a neřesti hledá.
Jeho tvář bledá
jeho oči
uvnitř hrdý
navenek slabost nedá.
Voják co upsal svou duši
pomstou a krví oči podlité.
Chtíčem zpitý
na pergamen píše..
JÁ ZATRACEN..
MÉ TĚLO JIŽ PROKLETÉ!
Přečteno 334x
Tipy 29
Poslední tipující: divoska_jaja, střelkyně1, Kapka, NikitaNikaT., Juraj Hrom, jedam, T-Mac, Kars, Zasr. romantik, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)