Pod příkrovem
Pod příkrovem lítosti,
já otrok něžnosti,
utopen ve zamtku,
na krku oprátku,
uvázan ke dnu,
bezmocí se nehnu,
už nedýchám,
nemyslím,
nevnímám,
v zapomnění ožívám.
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Lota, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)